Verantwoorde tip

Switchen van bank: gedoe of       gemakkelijk?

Is jouw tuin volledig voorzien van tegels? Haal er eens een aantal uit en zaai op die plek gras of leg er grint neer. Op deze manier kan bij hevige regenval het water direct zijn weg naar de bodem vinden en help je het riool te ontlasten waardoor er minder kans is op wateroverlast in de straat.

Volg mij ook op Instagram @verantwoordepraktijken

Zit je al een tijdje te dubben om over te stappen naar een duurzame bank, maar zie je op tegen mogelijk gedoe met paperassen? Ik kan je zeggen: het valt allemaal reuze mee! Begin dit jaar stapte ik over van de Rabobank naar de ASN-Bank en ik zou willen dat ik het veel eerder had gedaan. Lees hier hoe het bij mij ging

Leestip

De Meeste Mensen Deugen - Rutger Bregman

De mens wordt meestal afgeschilderd als egoïstisch en slecht, maar is dat ook zo? Zijn we van nature nare en gewelddadige schepsels of zijn sommigen door omstandigheden zo geworden? Rutger Bregman duikt in de historie van de mensheid en komt met verrassende ontdekkingen! Een vlot geschreven en interessant boek voor mensen die zowel geïnteresseerd zijn in de psyche van de mens en/of zijn historie. 

De Groene Tram

Reizen met Eurostar

Flixbus

Lees hier ook de artikelen die ik schreef voor hét online duurzaamheidsplatform GRN United.

Copyright by Sasja de Vos